Uutisarkisto

Petri Haapimaa Gnistanin toiminnanjohtajaksi

Petri Haapimaa ja Gnistanin puheenjohtaja Risto Murto työsopimusta allekirjoittamassa

IF Gnistan ja Petri Haapimaa ovat tehneet työsopimuksen, jonka perusteella Haapimaa aloittaa Gnistanin toiminnanjohtajana sekä yhdistyksen omistaman kenttäyhtiön toimitusjohtajana vuoden 2018 alusta.

Petri Haapimaa on pitkän linjan fudismies. Aktiiviuransa aikana hän pelasi Veikkausliigaa ja Ykköstä (mm. FinnPa, PK-35, HIFK). Valmentajana hän on toiminut miesten joukkueissa ja A-junioreissa, viimeiseksi kaksi vuotta Gnistanin edustusjoukkueessa. Hänellä on myös vahvaa liiketaloudellista osaamista omistamiensa ja johtamiensa urheilualan yritysten kautta. Lisäksi hänellä on kokemusta seuratoiminnasta Malmin Palloseuran valmennuspäällikön roolissa.

”Gnistan on minulle muutaman vuoden ajalta tuttu seura ja on hienoa päästä mukaan kehittämään Gnistanin toimintaa ja olemaan osa Gnistan-perhettä”, Haapimaa sanoo.

Jo aiemmin valittu uusi urheilutoimenjohtaja Roberto Nuccio ja Petri Haapimaa muodostavat yhdessä vahvan työparin, jonka tavoitteena on tehdä Gnistanista Pohjois-Helsingin vetovoimaisin jalkapalloseura.

”Gnistanissa on nyt kaikki palaset kohdillaan: upea seurayhteisö, mahtavat valmentajat, oma stadion, kansainvälisesti tunnettu ja osaava urheilutoimenjohtaja sekä kipinää täynnä oleva uusi toiminnanjohtaja. Tämän joukkueen kanssa on hienoa lähteä kasvattamaan ja kehittämään Gnistania”, seuran puheenjohtaja Risto Murto iloitsee.

Gnistan hallitus

Gnistanin naisten edustusjoukkue on käynnistänyt toimintansa suunnitellusti uuden valmentajan johdolla

Gnistanin naisten uudistunut edustusjoukkue on käynnistänyt toimintansa. Juha Suojanen on nimetty uudeksi vastuuvalmentajaksi. Juhalla on monen vuoden kokemus naisjalkapallon valmentamisesta ylimmillä sarjatasoilla Suomessa.

Avoimet harjoitukset onnistuivat hyvin ja joukkueeseen on liittynyt monia uusia pelaajia. Uusi joukkue on siis muodostumassa mutta otamme mielellämme vielä vastaan uusia pelaajia. Lue aiheesta lisää: https://www.gnistan.net/gnistan-kehittaa-naisjalkapalloilua/

Joukkue harjoittelee aluksi 3 kertaa viikossa ja alkuvuodesta 2018 lisäämme todennäköisesti harjoituskertoja yhdellä.

Juha Suojasen apuvalmentajina toimivat Arto Kaikkonen, Peter Feodoroff ja Tero Viitanen.

Jos kiinnostus heräsi, ota ihmeessä yhteyttä johonkin alla oleviin henkilöihin ja tule mukaan kehittyvään teamiimme joka toimi kehittyvässä seurassa ja erinomaisissa olosuhteissa.

Vastuuvalmentaja: Juha Suojanen, 040 5581265, juha.suojanen@arctech.fi

Apuvalmentajat:

Tero Viitanen, 050 5947911, tmviitan@gmail.com

Peter Feodoroff: 040 8390233, peter.feodoroff@live.com

Hallituksen naistyöryhmän johtaja:

Patrik Ekström. 0400 474443, patrik.ekstrom@live.com

HALUATKO UUTTA KIPINÄÄ ELÄMÄÄSI? TOIMITUSJOHTAJA / TOIMINNANJOHTAJA GNISTANIIN.

Gnistanin A-juniorijoukkueen avoimet harjoitukset marraskuussa


Gnistan ilmoitti perustavansa A-juniorijoukkueen, jonka päävalmentajaksi tulee Roberto Nuccio. Gnistan kutsuu kaikki kiinnostuneet pelaajat avoimiin harjoituksiin 1.11.2017 lähtien.

Gnistanin naisten edustusjoukkue järjestää avoimia harjoituksia marraskuussa

Gnistan B-junioreiden avoimet harjoitukset loka-marraskuussa


Joukkueen runkona toimii jo pidemmän aikaa hyvin menestynyt kilpajoukkueemme P02/Keltainen. Etsimme 01- ja 02- syntyneitä poikia, joilla on halu kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Lue lisää klikkaamalla tästä…

P02 sinikeltainen P16 sarjan voittoon


Gnistan P02 sinikeltainen voitti Helsingin ja Uudenmaan alueen P16 sarjan kukistamalla ratkaisevassa viimeisessä sarjaottelussaan koko sarjassa toiseksi sijoittuneen GrIFK:n maalein 3-1. Lue lisää…

Tytöt 06/07 hopealle Pakilacup -turnauksen kilpasarjassa!


Gnistan T06/07 osallistui kahdelle joukkueella HPS:n Pakilcup -turnaukseen viikonloppuna  16.-17.9. Kotiin tuomisina oli haastesarjan hienon neljännen sijan lisäksi kilpasarjasta upea hopeasija. Kilpasarjassa loppuottelussa Gnistanin voittivat emännät, eli HPS:n tytöt ja pronssille tuli Gnistanille välierän jännärissä rankkareilla hävinnyt TiPS.
Onnea kaikille pelureille ja valmennukselle loistavasta turnauksesta!

Gnistan P03 sinivalkoinen mitaleille KONTU la CUPissa


P03 sinivalkoinen osallistui 9.-10.9. haastesarjaan FC KontU P03:n järjestämässä KONTU la CUPissa.

Ensimmäinen Kipinäturnaus pelattiin Oulunkylässä


Auringon noustessa aamutuimaan lauantaina 26.8. valmistautui Mustapekka-areena ottamaan vastaan 19 joukkueellista vuosina 2008 ja 2009 syntyneitä futistyttöjä yhden päivän mittaiseen, kautta aikain ensimmäiseen Kipinäturnaukseen. Päivän aikana nähtiin hienoja pelejä, iloisia peli-ilmeitä ja tyytyväisiä katsojia. Pelinohjaajina toimivat säntillisesti Gnistanin omat, pelinohjaajakoulutuksen saaneet juniorit.
Oheisohjelmaan kuului luonnollisesti runsas buffetti herkkuineen ja mitäpä olisi turnaus ilman grillimakkaraa. Jokaisella joukkueella ohjelmassa oli neljä ottelua ja kaikki osallistujat palkittiin mitalein. Lisäksi jaettiin hienoja tsempparipalkintoja.
Kiitos vielä kaikille mukana olleille mukavasta päivästä! Turnauspäivän kuvasatoa on nähtävissä T08/09 joukkueen omalla Facebook-sivustolla, klikkaamalla tästä sekä Instagramissa #kipinäturnaus