Uutisarkisto

Tilaa itsellesi virallinen G-pelipaita


Gnistan Shopista on nyt saatavissa virallinen G-pelipaita, myös numerolla ja nimellä! Tutustu ja tilaa klikkaamalla tästä!

Aikuisten futiskoulu alkaa jälleen 1.6. alkaen


Gnistan suuren suosion saaneet aikuisten futiskoulut saavat jatkoa!
Heti Mustapekan nurmen uusimisen jälkeen, torstaina 1.6. käynnistyy tämän vuoden kurssi, joka on tarkoitettu kaikille, kaiken kuntoisille, niin aloittelijoille kuin aiemmin mukana olleille. Mainio kurssi antaa hyvät valmiudet päästä alkuun jalkapallon parissa ja syventää jo hankittua tietoa. Käy lukemassa lisätiedot ja ilmoittautumassa klikkaamalla tästä!

Tule mukaan Mustapekka-jalkapallokouluun ja Futisleirille kesäkuussa!


Gnistanin maanmainiot, kaikille avoimet Mustapekka-jalkapallokoulu (aloitteleville junnuille) ja Gnistanin jalkapalloleiri (edenneemmille junnuille) pidetään taas kesäkuussa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyvät koulun (5.-8.6.) osalta täältä ja leirin (12.-15.6.) osalta täältä. Käy varaamassa paikkasi!
Muista myös Gnistanin Futiskoulupäivät elokuussa, juuri ennen koulujen alkua.

Gnistanin T06/07 -joukkueelle menestystä Leppävaarassa


Gnistan T06/07 osallistui Leppävaaran Pallon järjestämään ”Leppävaara Cup 2017” -turnaukseen kahdella joukkueella 22.-23.4.2017. TE11 kilpasarjassa tytöt taistelivat itselleen ansiokkaan kuudennen tilan rankkarikilpailuiden ja räntäsateen sävyttämien sijoitusotteluiden jälkeen. TE10 haastesarjassa tytöt ottivat riemukkaasti  sarjan ykköstilan, vieden loppuottelun TiPS:ä vastaan lopulta selvästi 3-0. Mestaruus oli joukkueen historian ensimmäinen, mutta ei varmasti viimeinen! Hyvä tytöt.

Gnistanin ikämiehillä jälleen loistava pre-season!


Gnistanin ikämiehet tekivät 21.-23.4. perinteisen kauteen valmistavan vierailun Mannheimiin, Saksaan, jossa he pelasivat ystävyysseura MFC08 Lindenhofia vastaan.
”Talvikauden harjoittelu on onnistunut ja voitimme ottelun 3-2, värikkäiden tapahtumien ja hurmosmaisen puolustamisen johdosta. Ottelun jälkeen vietimme grilli-illan isäntiemme kanssa seuran klubi-talolla. Hienoa jalkapallokulttuuria ja mahtavia ystäviä meillä Saksassa!” kertoo ikisten Risto Murto
Matkalaiset kävivät myös katsomassa Bundesliigaa Frankfurtissa ja kannustamassa Lukas Hradeckyn Eintracht 3-1 voittoon Augsburgista. Erinomainen ottelu Lukelta! Gnistanin ikämiehet ovat valmiita kauteen 2017.

Gnistan yhteistyöhön OP:n ja Pohjola Sairaalan kanssa


Gnistan on solminut yhteistyösopimuksen OP-ryhmän kanssa pelaajavakuutuksiin ja terveydenhuoltopalveluihin liittyen. Sopimus on monivuotinen. Lue lisää klikkaamalla tästä…

T0405 menestyi Virossa


Gnistanin junnujoukkueet ovat jatkaneet hienoa kulkuaan futisturnauksissa Tallinnassa. Tällä kertaa oli vuorossa tyttöjen T0405, joka saavutti hienosti pronssia Saku Spring cupissa 7.-9.4.2017. Onnittelut!

Mustapekka-areenan hallinnointi Gnistanille


Gnistan katsoo luottavaisena tulevaisuuteen – Mustapekka-areenan hallinnointi seuralle. Tästä voit käydä lukemassa tiedotteen…

P04 pronssille Tiger Cupissa


Gnistanin P04 on myös kipinöinyt näkyvästi Tallinnan Tiger Cupissa maaliskuun lopulla. Isolle kentälle ja 11v11 kokoonpanoon totutteleva joukkue pelasi itsensä todella hienosti pronssille. Lisäksi joukkueen pelaajista Leo Huhdanmäki valittiin turnauksen parhaaksi puolustajaksi ja Eino Simola oli turnauksen paras veräjävaht eli molari. Isot onnittelut koko jengille!

P02 sinivalkoinen liekeissä Tallinnassa


Kipinä hulmahti liekkeihin, kun Gnistanin P02 sinivalkoinen voitti kultapokaalin 24.-26.3. Viron Tallinnassa pelatussa Tiger Cupissa. Varmalla otteella pelanneet pojat voittivat kaikki alkulohkon pelit ja pääsy taisteluun pokaalista varmistui sunnuntaina. Voitetun kultapelin jälkeen olikin sitten niin kiire laivalle, ettei ryhmäkuvaakaan ehditty ottamaan, mutta olihan tuomisena hieno võitja-pytty.