Uutisarkisto

Gnistanin joukkue 2012 syntyneille pojille aloittaa 16.8.


Harjoitukset alkavat keskiviikkona 16.8. klo 17. Lue lisää klikkaamalla tästä.
Tervetuloa mukaan!

Gnistanin P03keltainen säilytti aluesarjapaikansa


Joukkue pelasi kevätkaudella vaihtelevasti, sijoittuen sarjassa lopulta kymmenenneksi ja joutuen karsimaan aluesarjapaikasta Kaakon piirin voittajaa HaPk P03:sta vastaan. Kaksiosaisessa otteluparissa Gnistan voitti kotonaan 1-0 ja lähti hyvistä asemista toiseen osaotteluun. Haminan sateisessa säässä pojat ottivat vakuuttavan 3-0 voiton ja säilyttivät näin paikkansa yhteismaalein 4-0. Joukkueen valmentaja Lauri Kuoppala oli erittäin tyytyväinen joukkueensa mainioihin esityksiin. Gnistan onnittelee!

Gnistanin Futiskoulupäivät 7.-9.8.


Gnistan järjestää FUTISKOULUPÄIVÄT 2017 -tapahtuman Oulunkylän liikuntapuiston Mustapekka-areenalla 7.-9.8.
Tapahtumassa on mukavaa liikunnallista yhdessäoloa juuri uusitulla tekonurmella, turvallisten aikuisten ohjauksessa:
Futistreenejä, lepoa, leikkejä sekä muuta kivaa ohjelmaa. Lue lisää ja ilmoittaudu…

Gnistanin P02 aluesarjan voittoon


Gnistanin P02 keltainen -joukkue varmisti lauantaina aluesarjan mestaruuden voittamalla KontU:n lukemin 3-2. Sarjan voitto varmistui kaksi kierrosta ennen sen päättymistä ja kärkipaikka tarkoittaa, että joukkue edustaa Gnistania ikäluokkansa SM-lopputurnauksessa toisena vuonna peräkkäin. Lue lisää!
Kuva: Mikko Soimakallio

Matalan kynnyksen futiskerho aloittaa elokuussa


Matalan kynnyksen futiskerhossa on tarkoitus elokuusta alkaen liikkua, pelailla ja oppia, mukavassa porukassa ja hyvässä hengessä, kerran viikossa. Lue lisää klikkaamalla tästä… Ja tule mukaan!

Lue Oulunkyläisen juttu Gnistanista kesän kynnyksellä


Viimeisimmässä Oulunkyläisessä on mukavaa tarinaa Gnistanin tämän hetken toiminnasta. Käy lukemassa klikkaamalla tästä.

Tilaa itsellesi virallinen G-pelipaita


Gnistan Shopista on nyt saatavissa virallinen G-pelipaita, myös numerolla ja nimellä! Tutustu ja tilaa klikkaamalla tästä!

Aikuisten futiskoulu alkaa jälleen 1.6. alkaen


Gnistan suuren suosion saaneet aikuisten futiskoulut saavat jatkoa!
Heti Mustapekan nurmen uusimisen jälkeen, torstaina 1.6. käynnistyy tämän vuoden kurssi, joka on tarkoitettu kaikille, kaiken kuntoisille, niin aloittelijoille kuin aiemmin mukana olleille. Mainio kurssi antaa hyvät valmiudet päästä alkuun jalkapallon parissa ja syventää jo hankittua tietoa. Käy lukemassa lisätiedot ja ilmoittautumassa klikkaamalla tästä!

Tule mukaan Mustapekka-jalkapallokouluun ja Futisleirille kesäkuussa!


Gnistanin maanmainiot, kaikille avoimet Mustapekka-jalkapallokoulu (aloitteleville junnuille) ja Gnistanin jalkapalloleiri (edenneemmille junnuille) pidetään taas kesäkuussa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyvät koulun (5.-8.6.) osalta täältä ja leirin (12.-15.6.) osalta täältä. Käy varaamassa paikkasi!
Muista myös Gnistanin Futiskoulupäivät elokuussa, juuri ennen koulujen alkua.

Gnistanin T06/07 -joukkueelle menestystä Leppävaarassa


Gnistan T06/07 osallistui Leppävaaran Pallon järjestämään ”Leppävaara Cup 2017” -turnaukseen kahdella joukkueella 22.-23.4.2017. TE11 kilpasarjassa tytöt taistelivat itselleen ansiokkaan kuudennen tilan rankkarikilpailuiden ja räntäsateen sävyttämien sijoitusotteluiden jälkeen. TE10 haastesarjassa tytöt ottivat riemukkaasti  sarjan ykköstilan, vieden loppuottelun TiPS:ä vastaan lopulta selvästi 3-0. Mestaruus oli joukkueen historian ensimmäinen, mutta ei varmasti viimeinen! Hyvä tytöt.