E-ohjaajakoulutus MPA:lla 11.6.2017


Gnistanin poikien valmennuspäällikkö Billy Kokko järjestää E-ohjaajakoulutuksen sunnuntaina 11.6.2017 klo 9.00-18.00. Kokoontuminen MPA:n 2. krs:n neuvottelutilassa.
Kurssi on Palloliiton valmentajakoulutusjärjestelmän ensimmäinen askel. Se tarjoaa perustietoa lasten ja nuorten ohjaamisesta. Koulutus on suunnattu kaikille, jotka ovat valmennuksessa mukana tai ovat kiinnostuneita aloittamaan.
Kurssi on maksuton! Sen käyminen ei sido kurssilaista mitenkään tulevaisuudessa. Kurssi sopii mainiosti niin pelaajille kuin aktiivisille vanhemmille. Myös seuran juniori-ikäiset (A-C) pelaajat ovat tervetulleita mukaan!

Tavoitteena on, että jokainen lasten ja nuorten ohjaustoiminnassa mukana oleva olisi käynyt kurssin.
Kurssille on ilmoittauduttava perjantaihin 2.6.2017. mennessä. Kurssilla on kaksi harjoitusta. Toisessa harjoitteessa kurssilaiset toimivat itse malliryhmänä, joten mukaan pitää ottaa jalkapalloon sopivat varusteet. Ruokailun jokainen kurssilainen hoitaa itse. Sille on varattu aikaa kurssin ohjelmasta.

Yhteystiedot ja ilmoittautuminen ensisijaisesti sähköpostilla billy.kokko (at) gmail.com (tai p. 041 5359 828).
Mainitse ilmoittautuessasi: Nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puh.n:o, henkilötunnus (tarvitaan piirin valmentajapankkia varten), mahd. valmennuskokemus sekä nykyinen valmennustehtävä(jos sellainen on).
Tervetuloa!