Petri Haapimaa Gnistanin toiminnanjohtajaksi

Petri Haapimaa ja Gnistanin puheenjohtaja Risto Murto työsopimusta allekirjoittamassa

IF Gnistan ja Petri Haapimaa ovat tehneet työsopimuksen, jonka perusteella Haapimaa aloittaa Gnistanin toiminnanjohtajana sekä yhdistyksen omistaman kenttäyhtiön toimitusjohtajana vuoden 2018 alusta.

Petri Haapimaa on pitkän linjan fudismies. Aktiiviuransa aikana hän pelasi Veikkausliigaa ja Ykköstä (mm. FinnPa, PK-35, HIFK). Valmentajana hän on toiminut miesten joukkueissa ja A-junioreissa, viimeiseksi kaksi vuotta Gnistanin edustusjoukkueessa. Hänellä on myös vahvaa liiketaloudellista osaamista omistamiensa ja johtamiensa urheilualan yritysten kautta. Lisäksi hänellä on kokemusta seuratoiminnasta Malmin Palloseuran valmennuspäällikön roolissa.

”Gnistan on minulle muutaman vuoden ajalta tuttu seura ja on hienoa päästä mukaan kehittämään Gnistanin toimintaa ja olemaan osa Gnistan-perhettä”, Haapimaa sanoo.

Jo aiemmin valittu uusi urheilutoimenjohtaja Roberto Nuccio ja Petri Haapimaa muodostavat yhdessä vahvan työparin, jonka tavoitteena on tehdä Gnistanista Pohjois-Helsingin vetovoimaisin jalkapalloseura.

”Gnistanissa on nyt kaikki palaset kohdillaan: upea seurayhteisö, mahtavat valmentajat, oma stadion, kansainvälisesti tunnettu ja osaava urheilutoimenjohtaja sekä kipinää täynnä oleva uusi toiminnanjohtaja. Tämän joukkueen kanssa on hienoa lähteä kasvattamaan ja kehittämään Gnistania”, seuran puheenjohtaja Risto Murto iloitsee.

Gnistan hallitus

Comments are Disabled