Klaus Ekström (1938-2017) on poissa


Gnistan-perhe sai myöhään tiistai-iltana 22.8. suru-uutisen. Seuramme pitkäaikainen toimihenkilö, kunniajäsen ja tukija Klaus ”Klasu” Ekström oli nukkunut pois lyhyen, vakavan sairauden jälkeen.

Klasu toimi seurassamme pitkään joukkueenjohtajana ja oli minun joukkueenjohtajani pelatessani juniorijoukkueessa ja miesten edustusjoukkueessa sekä valmentaessani edaria. ”Pohjoisen pallonpuoliskon paras joukkueenjohtaja” -titteli kuuluu Klasulle, eikä siinä ole tippaakaan liioittelua. Hän hoivasi ja auttoi meitä välillä aika mahdottomiakin nuoria ja oli aina valmis pistämään kaikki peliin Gnistanin puolesta.
Seuran johtokunnassa Klasu toimi usealla vuosikymmenellä ja oli mukana rakentamassa seuran nousua yhdeksi Pohjois-Helsingin suurista jalkapalloseuroista.  Lisäksi hän vastasi seuran edustajana lukuisista ja monipuolisista jalkapalloon liittyvistä luottamustehtävistä. Viimeisten vuosien aikana Klasu on ollut seuramme vahva tukija ja hänet on nähty säännöllisesti Ogelissa seuraamassa Gnistanin otteluita. Gnistan oli Klasulle sydämen asia.
Klaus Ekström on seuramme kunniajäsen no 1.

Gnistan-perhe välittää surunvalittelut ja osanoton Klasun perheelle ja toivottaa heille voimia raskaan surun keskellä.
Vietämme hiljaisen hetken Klasun muistoksi ennen perjantain Miesten Ykkösen ottelua Gnistan-Honka.
Risto Murto, pj

Comments are Disabled