JKKI35 SM-kultaa FC Kiffenille

Viikonlopun JKKI35 SM-turnaus pelattiin Oulunkylässä erittäin hienoissa olosuhteissa ja sunnuntain korkeatasoisessa finaalissa mestariksi rangaistuspotkujen jälkeen selvisi FC Kiffen, joka voitti loppuottelussa Pöxyt Espoosta.

Gnistanin matka tyssäsi tänä vuonna puolivälieriin, jossa Pöxyt vei pidemmän korren niin ikään rangaistuspotkukilpailun jälkeen, varsinaisen peliajan päätyttyä 3-3 tasatulokseen. Turnauksen maalipörssin voitti Pöxyjen Timo Lumivaara kuudella osumallaan yhtä monessa ottelussa. Gnistanin Sami Helmisen neljä maalia riittivät tänä vuonna jaetulle toiselle sijalla yhtä monessa ottelussa. Gnistan oli myös ainoa joukkue, joka ei päästänyt alkulohkossa lainkaan maaleja.

Turnauksen tasaisuudesta kertoo tänä vuonna se, että yksikään lohkovoittaja ei selviytynyt neljän parhaan joukkoon, vaan jokainen lohkokakkonen raivasi tiensä mitalipeleihin. Turnaus kiinnosti myös yleisöä, kun Gnistanin puolivälierässä ja loppuottelussa molemmissa katsojia laskettiin olevan yli 200 tarkkaavaista silmäparia.

Gnistan kiittää kaikkia turnausjoukkueita, yleisöä ja onnittelee mestareita! Ensi vuonna uudelleen!

Gnistan ikämiesjaosto

Comments are Disabled