Hyvää alkanutta futisvuotta!

Gnistan-metodilla lisää laatua tekemiseen!
 
Gnistanin sääntömääräinen syyskokous pidettiin 13.12. ja hyväksyimme siellä vuoden 2019 toimintasuunnitelman, talousarvion sekä valitsimme yhdistykselle hallituksen. Yhdistyksen toimintasuunnitelman keskeinen viesti on: lisää laatua tekemiseen! Valmennustoimintaa lähdetään kehittämään urheilutoimenjohtaja Roberto Nuccion määrittelemällä Gnistan-metodilla. Tavoitteena on olla seuran strategian mukaisesti Pohjois-Helsingin vetovoimaisin jalkapalloseura. Gnistan-metodin yhteydessä päivitetään yhdistyksen valmennuslinja ja nostetaan taustaprosessien laatua niin, että seura täyttää Suomen Palloliiton jalkapalloseurojen laatujärjestelmän tason 3 kriteerit.
Oulunkylä kasvaa ja kehittyy, joten yhdistyksen tavoitteena on palvella entistä paremmin alueen nuoria sekä aikuisia tarjoamalla mahdollisuuksia jalkapallon harrastamiseen. Kilpailullisen harrastamisen lisäksi tarjoamme jalkapallotoimintaa kaikille ja pyrimme houkuttelemaan ihmisiä liikkumaan tekemällä se mahdollisimman helpoksi, halvaksi ja kiinnostavaksi.
 
Haluamme vuonna 2019 vahvistaa seuran taloutta ja ensisijainen kohde on talouden seurannan kehittäminen yhteistyökumppani Talenomin kanssa. Toiminnanjohtaja Petri Haapimaa tekee seuran myynnin- ja markkinoinnin strategian sekä kehitämme konseptin turnausten järjestämiseksi omalla kotikentällämme. Haluamme myös kehittää olosuhteitamme oman kenttäyhtiön avulla ja vuonna 2019 on tarkoitus investoida uuden harjoitusalueen rakentamiseksi.
 
Syyskokouksen päätöksiä:
Jäsenmaksu 2019: 180 euroa, maksetaan kahdessa osassa, tammikuu/2019 ja maaliskuu/2019
Kannatusjäsenmaksu 30 euroa, menee lyhentämättömänä Kipinä-rahastoon.
Olosuhdemaksu, 40 euroa, toukokuu/2019. Tällä investoidaan kentän toiseen päähän uusi tekonurmialue, jolla voidaan suorittaa lämmittely- ja tekniikkaharjoittelua.
 
Hallituksen puheenjohtajaksi uudelle 2-vuotiskaudelle valittiin Risto Murto.
 
Muut hallituksen jäsenet:
Patrik Ekström
Peter Feodoroff (uusi)
Sami Helminen (uusi)
Heikki Laakso
Markus Krabbe
Jouko Lappalainen (uusi)
Tarja Parviainen
Katariina Poskiparta
Tero Viitanen
Antti Uusitalo
 
Hyvää futisvuotta 2019!

Comments are Disabled