Gnistan kehittää naisjalkapalloilua, tavoitteena Naisten Ykkönen


IF Gnistanilla on ollut pitkään erinomaista ja laadukasta tyttöjalkapalloilua ja harrastajamäärät ovat jatkuvasti kasvaneet. Tämä ei ole kuitenkaan näkynyt naisten aikuisjoukkueiden määrässä vastaavalla tavalla kuin miesten puolella, jossa meillä on useita joukkueita ja kruununa Miesten Ykkösessä pelaava edustusjoukkue.
Haluamme nyt kehittää naisjalkapalloilua. Seuran johtokunta on asettanut työryhmän tekemään ehdotuksen Gnistanin naisjalkapalloilun kehittämiseksi ja tavoitteena on mahdollistaa kaikille omille tytöille pelaajapolku seurassa. Tarkoituksena on perustaa kaudelle 2018 organisaatio ja joukkueita, joiden avulla lähdetään nostamaan nykyistä III div-joukkuetta ylöspäin. Olosuhteet ovat jo kunnossa uusitun Mustapekka –areenan myötä.
”Haluamme nyt lähteä kehittämään Gnistanin naisjalkapalloa ja nostamaan naisten edustusjoukkue ylemmille sarjatasoille. Meillä on jo nyt olemassa valtava potentiaali naisten puolella ja jatkossa haluamme nähdä omien kasvattien pelaavan naisjoukkueissamme”, toteaa seuran puheenjohtaja Risto Murto.

Comments are Disabled