Gnistan järjestää ensi viikolla ikämiesten SM-lopputurnauksen Oulunkylässä


Gnistan järjestää Suomen Palloliiton alaisen JKKI 35 -SM-lopputurnauksen 30.08. – 01.09. Oulunkylässä ja Siltamäessä. ”Kunnossa kaiken ikää”-liikunta eli lyhyesti ja iskevästi ”KKI” on arvovaltaisten kansanterveyslääkäreiden riimittelemä iskulause ikääntyvien suomalaisten liikuntaharrastuksen edistämiseksi. Kyseessä on kansankielellä siis ikämiesten SM-lopputurnaus.

Turnausta pelataan Oulunkylän ja Siltamäen urheilupuistoissa. Pelikenttinä toimivat Siltamäen luonnonnurmikentät 1 ja 2 sekä Oulunkylän MPA ja PPA tekonurmet.

Turnaukseen osallistuu kaikkiaan kuusitoista (16) joukkuetta ympäri Suomea, jotka on jaettu neljään eri lohkoon. Puolivälieriin etenee kunkin lohkon kaksi parasta joukkuetta, jotka ratkovat välieräpaikat lauantaina 31.8. Turnauksen viimeiset ja tärkeimmät sijoitusottelut pelataan sunnuntaina 01.09 Oulunkylässä. Välierät pelataan Oulunkylän kentillä klo 11:00 alkaen.

Pronssiottelu on vuorossa klo 12:45 ja turnauksen finaali pelataan klo 14.00. Molemmat mitalipelit pelataan Mustapekka Areenalla. Otteluiden kesto on 60min ja sunnuntain finaalijoukkueet tulevat kolmessa päivässä pelanneeksi yhteensä kuusi ottelua. Sisua siis tarvitaan, mutta sitähän ikämiehillä riittää!

Gnistan lähtee turnaukseen hallitsevan Suomenmestarina, kun se viime vuoden finaalissa kaatoi Turkulaisen Jyrkkälän Tykit (JyTy) rangaistuspotkukilpailun jälkeen 5-4. Viime vuoden voitto tarkoitti samalla myös järjestämisoikeutta kuluvan vuoden turnaukselle, joka Oulunkylässä otettiin rohkeasti vastaan. Turnauksen isäntäjoukkue Gnistan avaa kuluvan vuoden turnauksen perjantaina 30.9. kohtaamalla Siltamäen kentällä nro 2 Turkulaisen Hot Lips:n. Ottelu ja samalla turnauksen ensimmäinen kierros pyörähtää käyntiin klo 13:00 alkaen.

SM-lopputurnaukseen osallistuvat tänä vuonna lohkoittain seuraavat joukkueet:
Lohko A: Gnistan, Hot Lips (Turku), TuPS, Team Vanta (Vantaa)
Lohko B: FC HUKI (Jyväskylä), JyTy (Turku), MPS (Helsinki), Puijon Pallo (Kuopio)
Lohko C: FC Kiffen (Helsinki), Real Kokkola, SibboV (Sipoo), Toejoen Veikot (Pori)
Lohko D: MP (Mikkeli), Terwaarit (Oulu), ToTe/US Hanuri (Helsinki), Valo (Vantaa)

Otteluohjelma löytyy seuraavan linkin takaa:
https://www.palloliitto.fi/jkki-35

HUOM!
Lauantaina SM-turnauksen alkulohkojen viimeisten kierrosten ja puolivälieräotteluiden jälkeen vuorossa on vielä Kakkosen kärkikamppailu, kun Gnistan saa MPA:lle vieraakseen SalPan. Ottelu alkaa Mustapekka Areenalla klo 18:30. Luvassa siis tiukka jalkapallopäivä – tervetuloa lehtereille!

Comments are Disabled