B-juniorit valmiina syyskauteen

Gnistanin B-juniorit aloittavat syyskauden elokuun alussa TuPS:a vastaan.

Kakkosessa pelaavat Gnistanin B-juniorit sijoittuivat kevätkaudella lohkossaan toiseksi jääden vain pisteen päähän lohkon voittaneesta HJK/East:tä. Gnistan pelasi kevään aikana yhdeksän ottelua, joista se keräsi 24 pistettä, mutta hurjasta tahdista huolimatta nousu syksyksi Ykköseen jäi haaveeksi. Syksyn tavoitteena onkin napata lohkovoitto, jonka myötä Gnistanin B-juniorit nousisivat sarjaporrasta ylemmäksi.

Päävalmentaja Zakaria Kibona kokee Gnistanin B-junioreiden olevan hyvä kasvualusta tavoitteellisille pelaajille.

– Joukkueiden sisällä nostetaan pelaajia, jotka ovat valmentajien mielestä onnistuneet ja näyttävät selkeää kehitystä. Kapteenimme Elmo Laine on pelannut tämän kauden Gnistan/Ogeli:n riveissä Nelosta ja saanut siellä onnistumisia. Hän on myös käynyt Gnistanin edustusjoukkueen harjoituksissa, kertoo Kibona.

Gnistan B-junioreiden kakkosjoukkue voitti Kolmosessa oman lohkonsa kevätkaudella, mutta nousu jäi haaveeksi, sillä seuralla ei voi olla kahta joukkuetta samalla sarjatasolla. Molempien joukkueiden ovat auki uusille pelaajille, joten mikäli harjoittelu laadukkaissa olosuhteissa sekä tavoitteellisessa ympäristössä kiinnostaa, niin ota yhteyttä joukkueenjohtaja Mikko Soimakallioon (0400234880). Gnistan B-junioreiden on mahdollista päästä pelaamaan myös Ykkösessä pelaavien A-junioreiden otteluita sekä Gnistan/Ogeli:n riveissä Nelosta.

Comments are Disabled