Aikuisten jalkapallokoulu on täällä taas!

IF Gnistan järjestää jälleen suositun miehille sekä naisille tarkoitetun aikuisten jalkapallokoulun!

Haluatko kokea kuningas jalkapallon hienon maailman? Miten opin kesyttämään pallon ja miten sujuu viimeistelyharjoitukset? Nämä on nyt mahdollista kokea Gnistanin aikuisten jalkapallokoulussa. Lähdemme liikkeelle aivan perusteista, joten taitotasovaatimuksia ei ole, joten mielenkiinto ja innostus lajia kohtaan riittää! Koulu järjestetään torstaisin Oulunkylän tekonurmella (MPA) ja varusteiksi kelpaa liikunnallinen asu. Suosittelemme nappulakenkiä, mutta myös lenkkareille pääset hyvin alkuun. Koulun opettajina toimivat Gnistanin aikuisjoukkueiden valmentajat ja vierailevina tähtinä edustusjoukkueiden valmentajia sekä pelaajia.

Tule mukaan nauttimaan liikunnasta hyvässä porukassa ja oppimaan samalla hienoa lajia. Kurssijuhla on lauantaina 31.8. miesten Kakkosen pelin (IF Gnistan-Salon Palloilijat) yhteydessä, jolloin esittelemme opittuja taitoja.

Koulun jälkeen voit halutessasi liittyä Gnistanin aikuisten harrastejoukkueisiin, jotka toimivat ympärivuotisesti ja osallistuvat aikuisten harrastesarjoihin.

Ilmoittautumiset:

https://www.gnistan.net/aikuisten-jalkapallokoulu-2019/

Lisätiedot:

Torstaisin klo 18-19 Oulunkylän Mustapekka Areenalla
9.5. – 29.8. (heinäkuu taukoa)
Päättäjäiset ja todistustenjako la 31.8. Gnistan-Salpa pelin puoliajalla. Sisäänpääsy otteluun sisältyy hintaan.
Koulun hintaan sisältyy myös pallo ja paita
Hinta: 100 euroa

Comments are Disabled