Aikuisten jalkapallokoulu 2019

IF Gnistan järjestää jälleen suositun miehille sekä naisille tarkoitetun aikuisten jalkapallokoulun!

Haluatko kokea kuningas jalkapallon hienon maailman? Miten opin kesyttämään pallon ja miten sujuu viimeistelyharjoitukset? Tämä on nyt mahdollista kokea Gnistanin aikuisten jalkapallokoulussa. Lähdemme liikkeelle aivan perusteista eikä taitotasovaatimuksia ei ole, joten mielenkiinto ja innostus lajia kohtaan riittää! Koulu järjestetään torstaisin Oulunkylän tekonurmella (MPA) ja varusteiksi kelpaa liikunnallinen asu. Suosittelemme nappulakenkiä, mutta myös lenkkareilla pääset hyvin alkuun. Koulun opettajina toimivat Gnistanin aikuisjoukkueiden valmentajat ja vierailevina tähtinä edustusjoukkueiden valmentajia sekä pelaajia.

Tule mukaan nauttimaan liikunnasta hyvässä porukassa ja oppimaan samalla hienoa lajia. Kurssijuhla on lauantaina 31.8. miesten Kakkosen pelin (IF Gnistan-Salon Palloilijat) yhteydessä, jolloin esittelemme opittuja taitoja.

Koulun jälkeen voit halutessasi liittyä Gnistanin aikuisten harrastejoukkueisiin, jotka toimivat ympärivuotisesti ja osallistuvat aikuisten harrastesarjoihin.

Lisätiedot:

Torstaisin klo 18-19 Oulunkylän Mustapekka Areenalla
9.5. – 29.8. (heinäkuu taukoa)
Päättäjäiset ja todistustenjako lauantaina 31.8. Gnistan-Salon Palloilijat pelin puoliajalla. Sisäänpääsy otteluun sisältyy koulun hintaan.
Koulun hintaan sisältyy myös pallo ja paita
Hinta: 100 euroa