A-juniorit taistelevat paikasta SM-sarjaan – lauantaina vastassa HJK

Gnistanin A-juniorit ovat hyvin mukana taistelussa SM-sarjapaikasta.

Tammikuun lopussa alkaneet A-junioreiden SM-karsinnat lähtivät Gnistanin osalta heikosti käyntiin, sillä joukkue hävisi kaksi ensimmäistä kamppailuaan. Avausottelussa FC Reipas oli vahvempi maalein 0-1 ja viikkoa myöhemmin Atlantis löylytti oulunkyläläisiä 0-3. Heikon alun jälkeen Gnistan on parantanut otteitaan tulosten valossa, sillä helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna joukkue tasasi pisteet PK-35:n kanssa ja seuraavalla viikolla kaatui FC Honka lukemin 1-0 tiukan ottelun päätteeksi. Viikonlopun ottelukierrokselle lähdettäessä Gnistan on omassa lohkossaan seitsemäntenä, mutta joukkue on edelleen hyvin mukana taistelussa suorasta SM-sarjapaikasta, sillä eroa neljäntenä olevaan Honkaan on vain kaksi pistettä.

Gnistanin A-junioreita koutsaava Alessandro Marzuoli oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen edellisessä ottelussa Honkaa vastaan.

– Viime ottelu oli tiukka taistelu, jossa pelaajamme antoivat kentällä 100% ja onnistuimme nappaamaan kolme pistettä. Roberto Nuccion kanssa (toimii A-junioreiden valmennusryhmässä) haluamme voittaa jokaisen ottelun ja Honkaa vastaan onnistuimme. Aatu Hakala oli kyseisessä kamppailussa erinomainen. Seuraavaksi vastaan asettuu HJK ja toivottavasti pystymme jatkamaan hyviä otteita, kertoo Marzuoli.

A-juniorit pelaavat seuraavan ottelunsa lauantaina 16. helmikuuta, kun joukkue saa vastaansa HJK:n. Ottelu alkaa klo 19.00 Talin jalkapallohallissa. A-junioreiden SM-karsinnoissa lohkojen neljä parasta joukkuetta etenevät suoraan SM-sarjaan. Sijoille 5. ja 6. sijoittuneet kohtaavat toisensa lohkovaiheen jälkeen ja näiden otteluparien voittajat pääsevät myös SM-sarjaan.

Comments are Disabled