A-juniorit taistelevat noususta sunnuntaina

Kuva: Arto Alho

A-junioreiden Kakkosessa lohkonsa kärkipaikkaa hallussa pitävä Gnistan kohtaa kevätkauden viimeisessä ottelussa Jokelan Kisan. Panoksia kohtaamisesta ei puutu, sillä voitolla Gnistan varmistaa nousun A-junioreiden Ykköseen. Jokelassa pelattava ottelu alkaa kello 15.00.

Ikärakenteltaan melko nuoren joukkueen esitykset kevään aikana ovat olleet hienoja, sillä Gnistan on napannut täyden pistepotin seitsemästä ottelusta peräti kuusi kertaa. Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä Gnistan majailee lohkon kärkisijalla kahden pisteen päässä hengittävästä LPS/2:sta, jolle oulunkyläläiset kokivat huhtikuussa kauden toistaiseksi ainoan tappionsa.

Päävalmentaja Roberto Nuccio on erittäin iloinen joukkueen esityksistä ja kiittelee pelaajien panosta jokaisessa otteluissa.

– Ensinnäkin on todella hienoa, että olemme tilanteessa, jossa meillä on mahdollisuus voittaa sarja. Lähdemme luonnollisesti voittamaan ottelua ja mielestäni tämä joukkue ansaitsee nousun, sillä pelaajat ovat antaneet kaikkensa jokaisessa ottelussa, kommentoi Nuccio.

 

Comments are Disabled