A-juniorit aloittaneet kautensa vahvasti

Tällä kaudella toimintansa aloittanut Gnistanin A-juniorijoukkue on aloittanut kautensa Kakkosessa vahvasti, sillä Roberto Nuccion suojatit ovat napanneet viidestä pelatusta ottelusta neljä voittoa. Hyvästä alusta huolimatta tekemistä riittää yhä, mikäli joukkue haluaa kevään aikana nousta sarjapykälää korkeammalle.

A-juniorit saivat kauteen erinomaisen aloituksen, kun joukkue avasi sarjan upealla vierasvoitolla Mikkelin Palloilijoista maalein 0-1. Voitto oli joukkueelle tärkeä, sillä MP kuuluu ehdottomasti sarjan kovimpien joukkueiden joukkoon. Seuraavalla kierroksella Gnistanin koki ensimmäisen tappionsa kauden 2018 sarjaotteluissa, kun joukkue hävisi LPS:n kakkosjoukkueelle maalein 0-1. Tappio oli äärimmäisen katkera, sillä Gnistan hallitsi ottelua mielen määrin, mutta ei kyennyt murtamaan LPS:n tiivistä puolustuslinjaa. LPS-tappion jälkeisissä otteluissa Gnistanin pelaaminen on ollut vastustajien kannalta tuhoisaa, sillä kolmesta edellisestä ottelusta keltapaidat ovat napanneet täydet yhdeksan pistettä maalierolla 14-1.

Ikärakanteeltaan Gnistan on sarjansa nuorimpia joukkueita, sillä joukkueessa pelaa useita B-juniori-ikäisiä pelaajia. Nuoresta keski-iästä huolimatta päävalmentaja Nuccio näkee joukkueen henkisesti erittäin vahvaksi.

– Joukkue on henkisesti erittäin vahva ja lyhyessä ajassa muutamista pelaajista on kasvanut selkeitä johtajia kentällä sekä sen ulkopuolella. Pitkä talvikausi oli meille suuri etu, sillä sen myötä saimme tarpeeksi aikaa hitsautua yhteen joukkueena. Joukkueessa on erittäin hyvä ilmapiiri ja valmentajan näkökulmasta on hienoa nähdä, että jokaisessa ottelussa joukkue jättää kaikkensa kentälle, iloitsee Nuccio.

A-junioreiden Kakkosessa jokainen joukkue pelaa kevään aikana 8 ottelua, jonka jälkeen lohkojen parhaat joukkueet nousevat Ykköseen ja toiseksi sijoittuneet pääsevät nousukarsintoihin. Viiden kierroksen jälkeen oulunkyläläisten lohkon nousutaistelu käy äärimmäisen kuumana, sillä piikkipaikkaa hallussaan pitävän Jokelan Kisan perässä hengittävät vain pisteet erolla Gnistan, LPS/2 sekä Mikkelin Palloilijat.

Comments are Disabled